Medisch telesecretariaat stoelen Digitale Wachtkamer
 

ALLE FUNCTIES ONDER 1 DAK (Medisch telesecretariaat)

De Digitale Wachtkamer stelt u in staat om vrije consultaties en afspraken op een gestructureerde manier af te werken.  Het is enorm belangrijk dat elke patiŽnt de mogelijkheid heeft om zelf een consultatie te boeken volgens een stramien dat de dokter heeft uitgewerkt.  Offerte aanvragen

Hiervoor biedt de Digitale Wachtkamer onderstaande diensten aan:

Vanaf 61,50 Euro / maand.

De Digitale Wachtkamer kan ook uw telesecretariaat worden.  Er wordt niet afgerekend per seconde, geen onnodige seconden voor wachtmuziek maar een duidelijke prijsindicatie (1 Euro / oproep). U bepaalt zelf hoeveel u doorverbindt naar het telesecretariaat. (zelden, sporadisch of fulltime)  

Wanneer u voor het telesecretariaat kiest, bieden wij de online-agenda en de telefoonservice, met al zijn voordelen,  gratis aan.  U kan eventueel ook genieten van IMPULSEO III. 

Wat wordt er verder gratis aangeboden:

  1. Doorverbindingen met de dokter
  2. Online-agenda wordt gratis aangeboden.  Ook voor afspraken die door patiŽnten online worden gemaakt wordt er geen extra kost aangerekend.
  3. Automatische telefoonservice wordt gratis aangeboden.  Ook voor afspraken die door patiŽnten via deze automatische telefoonservice worden gemaakt, wordt er geen kost aangerekend.

UNIEK, bespaar op de kosten van het tele-secretariaat

Met de Digitale Wachtkamer bewandelt u de gulden middenweg.

  1. 's avonds en/of 's nachts kan de patiŽnt toch afspraken maken via de automatische service.
  2. Activeert u het telesecretariaat en laat u toch het menu van de geautomatiseerde telefoonservice horen.  Dan zal er toch nog een groot deel van de patiŽnten kiezen om hier zelf een afspraak via de telefoonservice te maken.  Andere patiŽnten zullen doorverbonden worden met het telesecretariaat.  Dit leidt tot een aanzienlijke besparing van uw kosten voor het telesecretariaat.
  3. U kan in uw agenda een urenschema ingeven van wanneer u de telefoon wenst door te schakelen naar het telesecretariaat.

 


U kan reeds gebruik maken van alle bovenvermelde diensten voor slechts          61,50 Euro / maand (Excl. aankoop kiosk).  U bespaart al snel meer dan 100,00 euro op uw telecom factuur.  Offerte aanvragen

MEDISCH TELESECRETARIAAT TERUG BETAALD DOOR IMPULSEO III:  Het ontwerp-KB over impulseo werd tijdens de ministerraad goedgekeurd.  Offerte aanvragen


U dient natuurlijk niet in te schrijven op al onze diensten.  Er zijn verschillende combinaties mogelijk:

Combinatie 1:    Online agenda
Combinatie 2:    Online agenda + kiosk
Combinatie 3:    Online agenda + kiosk + telefoonservice
Combinatie 4:    Online agenda + kiosk + telefoonservice + medisch telesecretariaat
Combinatie 5:    Online agenda + telefoonservice Combinatie
Combinatie 6:    Online agenda + telefoonservice + medisch telesecretariaat
Combinatie 7:    Online agenda + medisch telesecretariaat

PatiŽnten : Kies een dokter uit uw gemeente...