ALLE FUNCTIES ONDER 1 DAK

De Digitale Wachtkamer stelt u in staat om vrije consultaties en afspraken op een gestructureerde manier af te werken.  Het is enorm belangrijk dat elke patiŽnt de mogelijkheid heeft om zelf een consultatie te boeken volgens een stramien dat de dokter heeft uitgewerkt.  Offerte aanvragen

Hiervoor biedt de Digitale Wachtkamer onderstaande diensten aan:

Herleid het aantal telefoontjes tot het minimun door het invoeren van een telefonisch beluurtje en de Digitale Wachtkamer.  Deze dienst is goedkoper dan een antwoordapparaat bij uw telefoonoperator.

Bent u ook beu om steeds opnieuw te worden gestoord tijdens uw consultaties.  Dan is de telefoonservice van de Digitale Wachtkamer de juiste oplossing.  Deze service zorgt ervoor dat de telefoons tijdens uw consultatie tot het uiterste minimum wordt beperkt.

Wat doet deze telefoonservice  (Beluister DEMO telnr.: 011/718200):

         De dienst vertelt de patiŽnt dat de dokter dagelijks of op enkele dagen van de week een telefonisch beluurtje heeft.  In dringende gevallen kan de patiŽnt toch nog op 5 drukken om de dokter zelf te spreken.  Met deze melding gaat u de oproepen van patiŽnten groeperen. Toch gaat de patiŽnt niet geÔrriteerd zijn, want hij weet dat hij in dringende gevallen toch de dokter kan spreken. U blijft bereikbaar voor dringende gevallen.

         De dokter wordt ook niet meer gestoord door patiŽnten die een afspraak willen maken.  Deze patiŽnten kunnen doormiddel van enkele drukken op de toetsen van hun telefoon een consultatie vastleggen.  (volledig instelbaar)

         Men kan patiŽnten een bericht laten inspreken om allerlei redenen. Bijv.  berichten achterlaten voor de dokter, aanvragen huisbezoeken.) .  De dokter kan deze berichten beluisteren in zijn agenda.

         U kan het systeem alle informatie van de wachtdiensten laten vermelden.  Ook bijvoorbeeld uw website waar ze online afspraken kunnen maken.

         U kan een schema opstellen wanneer de doorschakeling naar de dokter wenst uit te schakelen en de info over de wachtdienst inschakelt.  U bent dus automatisch niet meer bereikbaar voor de patiŽnten.

         U kan een schema opstellen dat de telefoonservice wordt uitgeschakeld.  Op deze tijdstippen worden de oproepen automatisch doorverbonden.

         Indien een gesprek wordt doorgeschakeld, zijn hier geen kosten aan verbonden.

         Alle teksten kunnen worden gepersonaliseerd

Het systeem kan dus alle problemen opvangen en zorgt ervoor dat de resterende telefoons gegroepeerd worden tijdens het telefonisch beluurtje. 

Wat moet u doen als dokter:

  1. Ofwel schakelt u gedurende de hele dag uw telefoon door naar dit nummer.  Enkel tijdens het beluurtje zet u de doorschakeling uit.  U neemt tijdens dit beluurtje zelf de telefoon op.  Indien u toch nog een telefoon ontvangt buiten dit beluurtje, dan weet u ook dat dit een patiŽnt is, die de dokter dringend moet spreken.  Indien een patiŽnt belt na uw consultatie-uren of in het weekend, krijgt hij de informatie over de wachtdiensten.
  2. Ofwel nemen wij uw telefoonnummer over.  De patiŽnt komt standaard op onze centrale uit.  Tijdens het beluurtje wordt het gesprek automatisch doorverbonden.

 


U kan reeds gebruik maken van alle bovenvermelde diensten voor slechts          61,50 Euro / maand (Excl. aankoop kiosk).  U bespaart al snel meer dan 100,00 euro op uw telecom factuur.  Offerte aanvragen

MEDISCH TELESECRETARIAAT TERUG BETAALD DOOR IMPULSEO III:  Het ontwerp-KB over impulseo werd tijdens de ministerraad goedgekeurd.  Offerte aanvragen


U dient natuurlijk niet in te schrijven op al onze diensten.  Er zijn verschillende combinaties mogelijk:

Combinatie 1:    Online agenda
Combinatie 2:    Online agenda + kiosk
Combinatie 3:    Online agenda + kiosk + telefoonservice
Combinatie 4:    Online agenda + kiosk + telefoonservice + medisch telesecretariaat
Combinatie 5:    Online agenda + telefoonservice Combinatie
Combinatie 6:    Online agenda + telefoonservice + medisch telesecretariaat
Combinatie 7:    Online agenda + medisch telesecretariaat

PatiŽnten : Kies een dokter uit uw gemeente...